Referentie


Wil je weten hoe ondernemers De Secondant ervaren? Lees onderstaand de ervaring van opdrachtgevers die jou voorgingen! 


Imsus

Bureau voor interimmanagement, coaching en advies te Krommenie

 

 Ursula Schouten, Directeur/Eigenaar Imsus B.V.:

 

  Mariska is echt een topper. Ik werk sinds 2012 met haar samen en kan haar van harte aanbevelen!

Ik kan blind op Mariska vertrouwen en je zorgt altijd voor de juiste administratieve zorg richting mijn interim-managers, coaches en adviseurs. 

 

www.imsus.nl:

 

IMSUS B.V. is dé partner voor organisaties in de (semi) publieke sector op het gebied van organisatieadviesvraagstukken, interim-management en coaching. Wij zijn een no-nonsense bureau met een directe aanpak. Vanuit een nauwe betrokkenheid met onze opdrachtgevers handelen wij proactief, denken out-of-the-box (mee) en werken transparant en resultaatgericht. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat wij onze opdrachtgevers graag helpen aan krachtige en vitale organisaties om de beste dienstverlening te kunnen verlenen aan haar cliënten, burgers of het bedrijfsleven.


In 2012 is Ursula Schouten, directeur van IMSUS, gekozen tot Beste Zaanse Zakenvrouw. Het is geweldig om de Personal Assistent te zijn van een ondernemende zakenvrouw!

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Petra Derlagen, voorzitter ZaanLinQ en Financieel Directeur bij Germieco:

 

Ik zit samen met Mariska sinds 2015 in het bestuur ZaanLinQ (voorheen het VNZP.) Een netwerk voor ondernemende Zaanse vrouwen. En dat is ook precies hoe ik Mariska heb leren kennen. Een ondernemende vrouw, met ambitie en doelen. Ziet kansen en grijpt deze ook met een oplossingsgerichte blik. Zij maakt het leven voor mij als voorzitter een stuk makkelijker. Als Mariska zegt dat iets goed komt, kan ik het los laten. Met Mariska als sparringpartner komen we tot de beste ideeën. Maar ook als mens is ze compleet, ze heeft oog voor detail en oog voor de persoon. Ik voel me een voorrecht mens om met Mariska te mogen samenwerken.


 

Ben je nieuwsgierig naar het netwerk? Neem dan eens een kijkje op de website: ZaanLinQ

Uiteraard mag je mij ook persoonlijk benaderen!

 

 

 

 

Jeroen Schurink, directeur-grootaandeelhouder Boxcomplex B.V.

Mariska heeft ons super geholpen met het voeren van de financiele administratie. Na een korte inwerkperiode was zij up to speed en handelde zij pro actief en zelfstandig het debiteuren en crediteuren beheer af. Ze bleef goed in contact met onze organisatie en ging goed door als “collega”, zowel intern als extern.


www.boxcomplex.nl


Er is in Nederland een grote behoefte aan kleinschalige bedrijfshuisvesting en opslagruimten voor kleine (startende) ondernemers. Het concept Boxcomplex sluit goed aan op deze behoefte, met aantrekkelijke koop- en huurprijzen. Boxcomplex biedt zo een goede basis voor startende ondernemers, ondernemers die flexibel willen werken, ondernemers die willen downsizen op hun huidige bedrijfsruimte en bedrijven die een dependance of steunpunt in een andere regio willen vestigen.


Gemeente Haarlem                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelle van Wier, voormalig Manager Vastgoed Gemeente Haarlem:

 

Mariska werkt vanuit een principe van de klant centraal, waarbij het organisatiedoel niet uit het oog verloren wordt. Is zorgvuldig, adequaat en kan zich prima aanpassen in diverse omstandigheden en politiek gevoelige dossiers. Werkt vanuit een positieve houding en denkt in oplossingen. Ze is als persoon een mooi mens in de breedste zin van het woord en het is prettig met haar samen te werken.

Ahold Coffee CompanyMarjan Van Neure, voormalig Facility Manager bij Ahold Coffee Company:


Mariska is zo'n fijne collega en hulp voor me geweest met haar altijd optimistische kijk op onze Facility Management "uitdagingen". Heerlijk om met haar te hebben mogen werken. Mariska is hardwerkend, vrolijk, positief en pro-actief. Als ik het dacht had zij het al gedaan!
Ik hoop dat we nog eens vaker met elkaar kunnen werken en wens haar voor nu alle nieuwe uitdagingen die ze aankan (en dat zijn er heel wat!!).

René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij te Purmerend


 
René Paul Dijkstra, directeur/bedrijfsmakelaar René Dijkstra Makelaardij:


Ik ken Mariska als een zeer enthousiaste, bedreven vrouw, die weet waar ze het over heeft. Een harde werker, die van aanpakken weet. Staat voor iedereen klaar en is altijd vrolijk!!

 

www.renedijkstra.nl:

 

Bedreven in Bedrijven !

 

Een eigentijdse bedrijfsmakelaar die ambitieus en professioneel actief is. Een rijke historie met transacties die verkocht / verhuurd zijn, die teruggaat tot 1996. Commercial Real Estate is People Business.

 

Groot worden door klein te blijven! Dat is het motto van René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij.

 

 Liesbeth's Schoonmaakbedrijf te Purmerend

 


Liesbeth Broerse, Directeur: 

 

Mariska en ik hebben elkaar op de werkvloer, bij het bedrijf waar zij toen werkzaam was, voor het eerst ontmoet. Mariska was daar werkzaam als directiesecretaresse en officemanager. Daarnaast was zij Projectleider herhuisvesting. Na een prettige samenwerking bij dit grote project heb ik Mariska verzocht mij te bellen als ze als zelfstandige verder zou gaan. Sinds 2006 is Mariska "mijn" Secondant en op de dag van vandaag nog geen dag spijt van gehad. Ik kan het elke ondernemer aanraden!


www.liesbethsschoonmaakbedrijf.nl


Liesbeth’s Schoonmaakbedrijf is in 2005 opgericht. Samen met het team, bestaande uit enthousiaste vrouwen, wordt met veel plezier en de grootste zorg gewerkt. Onze thuisbasis is Purmerend maar onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere ook in Zaandam, Waterland en Amsterdam-Noord.

 

Stichting Seniorwens / Seniorenplezier


Aad van Toledo:


Ik werk als vrijwilliger bij senioren plezier met Mariska en ervaar dat het altijd een plezier is om met haar te werken ze is altijd opgewekt en niets is haar teveel ik hoop nog lang met haar samen te werken.

www.seniorenplezier.nl:


Seniorenplezier biedt verschillende activiteiten aan voor (minder) mobiele senioren (65+) in de Randstad. Heeft u zin om een dagje weg te gaan of onder begeleiding op vakantie? Met Seniorenplezier kunt u helemaal verzorgd met een kleine groep (max.16 personen) op stap. Wij halen u op en brengen u weer naar huis! 


Bij Seniorenplezier heb ik 2 jaar in het bestuur gezeten in de functie van Penningmeester en Secretaris.

Tevens organiseerde ik dagtrips en korte vakanties en ging ik altijd mee als begeleidster. 

Aerofit Healthclub te Wassenaarwww.aerofit.nl:


Aerofit is een Healthclub in Wassenaar waar alles tot in de puntjes geregeld is. Wat jouw drijfveer om te gaan sporten ook is, bij Aerofit vind je wat je zoekt. Er zijn volop mogelijkheden om individueel te trainen, of één van de vele lessen te volgen.


Je draait in alle rust je eigen programma of je zoekt de gezelligheid op. Ontdek nu zelf waarom jij zou willen sporten bij Aerofit. Je bent van harte welkom om de sfeer en onze koffie te proeven. AEROFIT: Jouw reden om te sporten!


page loading